Als er een periode bijzonder is in je leven, dan is het wel die met je pasgeboren baby. Alles zo nieuw en zo klein! Wat een bijzondere tijd, die veel te snel weer voorbij is. Sinds ik zelf moeder ben, kan ik dit voor de 100% bevestigen.

Extra mooi om zo puur op deze periode terug te kunnen kijken door de tijd even stil te zetten door mooie foto’s als herinnering. 

Voor een newbornshoot kom ik bij jullie thuis in jullie vertrouwde omgeving in de 1e 3 weken na de geboorte. Het is handig om de shoot al  op tijd te boeken in de zwangerschap zodat ik plek kan vrij houden in de agenda. Ben je al bevallen en wil je nog graag een shoot boeken? Vraag dan naar de mogelijkheden. 

Newbornshoot Groningen, Drenthe, Friesland

bekijk tarieven

Mijn favorieten

tarieVEN newbornshoot

Boek een newbornshoot

  • 15 foto's in hoge resolutie*
  • Zelfs foto's kiezen uit een online galerij
  • Professionele nabewerking
  • Uitgebreide brochure ter voorbereiding 
  • Incl BTW en 30km reiskosten*
  • Harmonicaboekje 8x8cm

€315

* Extra reiskosten €0,35 p/km
* Extra foto's bijbestellen achteraf mogelijk
* Heb je een combinatieshoot geboekt met een zwangerschap? Dan gaat over de laatste factuur €20,- korting.

Wanneer je graag een shoot wilt boeken, stuur je mij een mailtje (met je uitgerekende datum). Je krijgt van mij meer informatie in een uitgebreide brochure en we plannen dan alvast 2 data na je uitgerekende datum onder voorbehoud in. Wanneer je bent bevallen maken we de datum definitief. Natuurlijk is het mogelijk om daar wat in te schuiven als de eerder afgesproken datum niet goed uitkomt. 

werkwijze

Voor de shoot kom ik bij jullie thuis. Ik kijk naar waar het beste (dag)licht is om te kijken waar we gaan fotograferen. Eigenlijk zijn er in elk huis genoeg hoekjes om mooie foto's te maken. Vaak maken we gebruik van de slaapkamer, babykamer en woonkamer. 
Ik maak foto's van de baby, de baby met ouder en eventueel broertjes/zusjes en details van bijv. de babykamer.

STEP:

1

2

3

werkwijze

2. de shoot

Na de shoot ontvangen jullie binnen drie dagen de preview. Ik maak een selectie en bewerk deze zorgvuldig in de stijl die jullie van mij kunnen verwachten. De resterende foto's ontvangen jullie binnen drie weken na de shoot. 

3. Na de shoot

STEP:

1

2

3

werkwijze

Liefs, Roos

Fotograaf Groningen/Drenthe/Friesland,
roosvanderwielfotografie@gmail.com
06-45175283
KVK: 70730369

contactgegevens:

Wil je een shoot boeken, een brochure opvragen, een cadeaubon bestellen of heb je een andere vraag? Stuur mij een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Dankjewel voor je berichtje!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op! 

Liefs, Roos

CONTACT

Get in touch!


© Roos van der Wiel

Sluiten

Menu