Als er een periode bijzonder is in je leven, dan is het wel die met je pasgeboren baby. Alles zo nieuw en zo klein! Wat een bijzondere tijd, die veel te snel weer voorbij is. Sinds ik zelf moeder ben, kan ik dit voor de 100% bevestigen.

Wat is er nou mooier om op deze tijd terug te kunnen kijken en de tijd even stil te zetten door mooie foto’s als herinnering. 

Voor een newbornshoot kom ik thuis in jullie vertrouwde omgeving in de 1e 3 weken na de geboorte. Het is handig om de shoot al te boeken in de zwangerschap zodat ik plek kan vrij houden in de agenda. Ben je al bevallen en wil je nog graag een shoot boeken? Vraag dan naar de mogelijkheden. 

Newbornshoot

bekijk tarieven

Mijn favorieten

tarieven newbornshoot

Inclusief:

  • Shoot van 1-2 uur in de 1e 3 weken na de geboorte bij jullie thuis
  • Minimaal 40 foto's in een online galerij
  • Professionele nabewerking
  • Kledingadvies
  • Preview binnen drie dagen
  • incl. BTW & reiskosten 100 km

* Extra reiskosten €0,35 p/km
* Heb je een combinatieshoot geboekt met een zwangerschap? Dan gaat over de laatste factuur nog €25,- korting.

€275

Boek een newbornshoot

STEP:

Wanneer je graag een shoot wilt boeken, stuur je mij een mailtje (met je uitgerekende datum). Je krijgt van mij meer informatie in een brochure en we plannen dan alvast 1 of 2 data na je uitgerekende datum onder voorbehoud in. Wanneer je bent bevallen maken we de datum definitief. Natuurlijk is het mogelijk om daar wat in te schuiven als de eerder afgesproken datum niet goed uitkomt. 

werkwijze

1. Shoot boeken 

Voor de shoot kom ik bij jullie thuis. Ik kijk naar waar het beste (dag)licht is om te kijken waar we gaan fotograferen. Eigenlijk zijn er in elk huis genoeg hoekjes om mooie foto's te maken. Vaak maken we gebruik van de slaapkamer, babykamer en woonkamer. 
Ik maak foto's van de baby, de baby met ouder en eventueel broertjes/zusjes en details van bijv. de babykamer.

STEP:

1

2

3

werkwijze

2. de shoot

Na de shoot ontvangen jullie binnen drie dagen de preview. Ik maak een selectie en bewerk deze zorgvuldig in de stijl die jullie van mij kunnen verwachten. De resterende foto's ontvangen jullie binnen drie weken na de shoot. 

3. Na de shoot

STEP:

1

2

3

werkwijze

Liefs, Roos

Fotograaf Groningen/Drenthe/Friesland,
roosvanderwielfotografie@gmail.com
06-45175283
KVK: 70730369

contactgegevens:

Wil je een shoot boeken, de trouwbrochure opvragen of heb je een andere vraag? Stuur mij een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Dankjewel voor je berichtje!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op! 

Liefs, Roos

CONTACT

Get in touch!


© Roos van der Wiel

X  CLOSE

Menu