Getrouwd met Sean en samen hebben wij twee kindjes; June & Lux. Daarnaast hebben we nog Pip, onze over-enthousiaste hond.
We wonen in Groningen en gaan ieder jaar naar hetzelfde plekje naar Camperduin op vakantie, lekker burgelijk, maar o zo fijn! Ik ben graag onder de mensen, maar vind het heel fijn om ook genoeg tijd voor mezelf te hebben om even op te laden. 

Sinds de geboorte van onze kindjes zie ik nog meer de waarde in van foto's. Ik zie echt in alles wat moois en leg ook het liefst alles vast!

Hoe anderen mij omschrijven?
Eerlijk, spontaan, een beetje onhandig, denkt goed om anderen en soms niet zo goed om zichzelf,  lief en creatief. 

Hi! Ik ben Roos

over roos 

Onze kindjes - Noord Holland - Melkchocolade - Cappuccino - Familiemens - Patatjes - Wandelen - Winkelen - Spelletjes - Gouden uurtje - Zomer - Sporten 

Mijn favorieten 

Als (trouw)fotograaf ben ik onderdeel van jullie dag. Dus helemaal onzichtbaar zal ik niet zijn. Ik ben er om alles vast te leggen en moet hier ook wel aanwezig zijn op sommige momenten. 

Tijdens shoots ben ik heel enthousiast, geduldig en neem ik de tijd om alles mooi vast te leggen. 

Tijdens mijn werk

Liefs, Roos

Fotograaf Groningen/Drenthe/Friesland,
roosvanderwielfotografie@gmail.com
06-45175283
KVK: 70730369

contactgegevens:

Wil je een shoot boeken, een brochure opvragen, een cadeaubon bestellen of heb je een andere vraag? Stuur mij een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Dankjewel voor je berichtje!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op! 

Liefs, Roos

CONTACT

Get in touch!


© Roos van der Wiel

Sluiten

Menu