Gefeliciteerd met de zwangerschap! Wat is het een bijzondere tijd en wat gaat het snel (lekker cliché, maar zo waar). Zo mooi om deze momenten vast te laten leggen en hier later op terug te kunnen kijken.

De shoot plannen we ongeveer tussen de 30 en 36 weken van de zwangerschap op een locatie naar keuze. Het is handig om de shoot op tijd vast te leggen. Ben je wat verder in de zwangerschap en wil je nog een shoot boeken? Vraag dan naar de mogelijkheden. 

zwangerschapshoot

bekijk tarieven

Mijn favorieten

tarieven zwangerschapshoot

Inclusief:

  • Shoot van ongeveer 1 uur op een locatie naar keuze
  • Minimaal 30 foto's in een online galerij
  • Professionele nabewerking
  • Kledingadvies
  • Preview binnen drie dagen
  • incl. reiskosten

* Heb je een combinatieshoot geboekt met een newbornshoot? Dan gaat over de laatste factuur nog €25,- korting.

€265

Boek een zwangerschapsshoot

STEP:

Wanneer je graag een shoot wilt boeken, stuur je mij een mailtje (het liefst op tijd in de zwangerschap, zodat je zeker bent van een plekje). Je krijgt van mij meer informatie in een brochure en we plannen dan een datum tussen de 30e en 36e week van de zwangerschap op een locatie naar keuze. 

werkwijze

1. Shoot boeken 

STEP:

1

2

3

Voor de shoot spreken we af op een locatie naar keuze. Buiten of bij je thuis. De shoot duurt ongeveer een uur.  Er is tijd om eventueel een kledingwissel te doen. We maken foto's in een ontspannen sfeer en maken er echt een uitje van! 

werkwijze

2. de shoot

STEP:

1

2

3

Na de shoot ontvangen jullie binnen drie dagen de preview. Ik maak een selectie en bewerk deze zorgvuldig in de stijl die jullie van mij kunnen verwachten. De resterende foto's ontvangen jullie binnen drie weken na de shoot. 

3. Na de shoot

werkwijze

Liefs, Roos

Fotograaf Groningen/Drenthe/Friesland,
roosvanderwielfotografie@gmail.com
06-45175283
KVK: 70730369

contactgegevens:

Wil je een shoot boeken, de trouwbrochure opvragen of heb je een andere vraag? Stuur mij een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Dankjewel voor je berichtje!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op! 

Liefs, Roos

CONTACT

Get in touch!


© Roos van der Wiel

X  CLOSE

Menu